Sneakers worden steeds populairder, niet alleen als casual schoen, maar ook als nette schoen. Ze zijn comfortabel, stijlvol en passen bijna bij elke outfit. Maar welke nette sneakers zijn op dit moment trendy? In deze blog zullen we de top nette sneakers van dit seizoen bespreken!

Nike Air Force 1

De Nike Air Force 1 is al jaren een favoriet en blijft ook dit seizoen een must-have. Het is een van de meest iconische sneakers ooit gemaakt en komt in verschillende kleuren en materialen. Het is een perfecte sneaker voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een nette schoen.

Common Projects Achilles Low

Een ander paar nette sneakers die we dit seizoen vaak zien zijn de Common Projects Achilles Low. Deze sneakers zijn minimalistisch en eenvoudig, maar hebben toch een groot stijlvol ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn perfect om te dragen onder een nette broek of zelfs een pak.

Adidas Stan Smith

De Adidas Stan Smith is al meer dan 50 jaar een klassieker en blijft een van de populairste nette sneakers. Het is een simpele sneaker met een tijdloos ontwerp. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij elke outfit. Kijk eens op de website van La Strada Shoes voor jouw favoriete kleur! 

Veja V-10

Veja is een opkomend merk en staat bekend om hun ethische en duurzame benadering. Hun V-10 model is een van hun meest populaire en het is gemakkelijk te zien waarom. Het is een tijdloos ontwerp met een strakke look en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

New Balance 990v5

New Balance 990v5 is een van de meest comfortabele sneakers op de markt en wordt steeds populairder. Het is een sneaker met een stevig ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is perfect om te dragen onder een nette broek of zelfs een pak.

Conclusie

In deze blog hebben we de top nette sneakers van dit seizoen besproken. Van de Nike Air Force 1 tot de New Balance 990v5, er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Welke sneaker je ook kiest, zorg ervoor dat de kleur en het ontwerp passen bij jouw unieke stijl en dat je je er comfortabel in voelt. Nette sneakers zijn een geweldige investering omdat ze zowel trendy als praktisch zijn en bijna bij elke outfit passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *